RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prognoza meteo pâna la jumătatea lunii noiembrie. Se anunță temperaturi peste cele specifice perioadei

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 16 octombrie – 13 noiembrie. Potrivit specialiștilor, se anunță temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru primele trei săptămâni, în cea mai mare parte a țării, urmând ca în săptămâna 6 – 13 noiembrie, temeperaturile să se apropie de cele normale pentru acea perioadă.

Vremea în săptămâna 16.10 – 23.10

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice, sudice și sudestice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nordvest a țării, dar și deficitar în regiunile sud-vestice și local în vest, est și sud-est, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 23.10 – 30.10

  

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile centrale, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 30.10 – 06.11

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, cu un ușor excedent în zonele montane.

Vremea în săptămâna 06.11 – 13.11

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință excedentară în toate regiunile.

digi24

Related posts

Situaţie fără precedent! Accesul către garajul unui păşcănean, blocat de o lucrare despre care proprietarul nu ştia

Ema Roman

A început „marea coafare” a drumurilor judeţene

Redacția

Minciunile lui Pantazi pe tema apei continuă: proiectul privind metodologia facturării individuale îndeplinea condițiile să fie pus pe ordinea de zi a Consiliului Local!

Răzvan Grecu
Încarcă...