NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Știrea zilei

Prognoza meteo. Codul galben și avertizarea de vreme rea au fost prelungite

Meteorologii au prelungit valabilitatea codului galben și avertizării meteorologice de vreme severă pentru mai multe zone ale țării.

Astfel, va fi cod galben de ploi importante cantitativ în nordul Olteniei și al Munteniei și sud-vestul Moldovei. În Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1700 m se vor înregistra ninsori abundente, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului și viscol.

Codul galben este valabil până mâine seară, la ora 18.00.

De asemenea, tot până vineri la ora 18.00 a fost prelungită avertizarea meteo de vreme severă pentru sudul, estul și centrul țării, Vir fi predominat precipitații moderate cantitativ, predominant sub

  

formă de ploaie în sudul, estul, apoi și în centrul țării și mixte la munte. Cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și izolat 30 l/mp. Pe alocuri, în Moldova și în zona montană vor mai fi depuneri de polei.

Local, vântul va prezenta intensificări, cu rafale în general de 40…50 km/h, iar pe crestele montane de peste 70…80 km/h.

digi24

Advertisements

Related posts

Sarbatoarea Sfantului Nicolae, cea a bucuriei de a darui

Redacția

Știri de la cititori: Directorul Bibliotecii acuzat că premiază după bunul plac copiii la concursurile organizate. O pășcăneancă se plânge că a fost dată afară cu bodyguarzii din instituția de cultură!

Răzvan Grecu

Program artistic la hramul Bisericii „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil“ din Cozmeşti

Redacția
Încarcă...