NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prognoza ANM pentru perioada 1 – 12 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Meteorologii anunță temperaturi apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an  în următoarele două săptămâni, respectiv 1 – 12 ianuarie 2020, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

În Moldova, în cea mai mare parte a intervalului de prognoză, valorile termice diurne vor fi apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu maxime de 1 – 4 grade. În 31 decembrie, dar şi în jurul datelor de 4 şi 8 ianuarie maximele temperaturii aerului se vor situa peste cele normale, respectiv 4 – 6 grade, în medie. Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate mai ridicate decât normele climatologice, astfel că minimele se vor încadra într-un ecart mediu de minus 5 – minus 1 grad. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi relativ redusă în mare parte din interval, exceptând ultimele zile.

continuare pe www.digi24.ro

Advertisements

Related posts

ApaVital o piesă din puzzel-ul privatizării serviciilor de apă canal pregătit de Uniunea Europeană

Redacția

Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea CL și-au intrat în drepturi. Primele măsuri ar putea apărea în luna august

Marius Parteni

Un președinte de asociație de proprietari către primar: „Vă rog să mă arestați pentru că am fraudat alegerile. Mi-am convins soția să vă voteze!”

Răzvan Grecu
Încarcă...