RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Profeţia lui Nostradamus despre invazia imigranţilor în Europa: Începutul celui de-Al Treilea Război Mondial!


Profeţiile lui Nostradamus au fost adesea interpretate în diferite feluri, mai exact sau nu, iar un catren de-al său revine în atenţie odată cu invazia imigranţilor în Europa. Specialiştii spun despre catren că e o profeţie legată de momentul şi desfăşurarea celui de-Al Treilea Război Mondial.

Acest catren se referă la faptul că al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decât își imaginează foarte mulți, iar din punctul de vedere al cercetătorilor, „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin.

Deşi acest scenariu era considerat departe de a se produce în următorii 20 de ani, acum, odată cu numărul mare de imigranţi din statele arabe care ajung în Europa, lucrurile stau diferit.

  

Într-o altfel de perspectivă, „Cămila” poate să fie populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca și ceilalţi locuitori ai țărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăsește în realitate.

sursa www.oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tranzactiile cu cardul s-au dublat in 2015 fata de 2008. Cum intretine statul cozile umilintei ignorand platile moderne

Redacția

Pierdut certificat constatator original

Redacția

Două judecătoare, excluse din magistratură pentru că au întârziat soluţionarea dosarelor

Redacția
Încarcă...