NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Produse de dezinfectat și declarații oferite cetățenilor din Răchiteni de Primărie

Peste 1000 de sacoșe ce conțineau măști, mănuși, dezinfectant și câte trei exemplare din declarația pe propria răspundere au fost distribuite astăzi cetățenilor din comuna Răchiteni.

Administrația locală a achiziționat aceste produse, iar astăzi le-a distribuit prin angajații instituției. „Am luat încă de la început toate măsurile care au fost impuse pentru siguranța angajaților aparatului administrativ și cetățeni. Fac apel la toți să respecte mesajele autorităților, cât și recomandările privind igiena. Le recomandăm să rămână în limita proprietăților, să evite contactul cu alte persoane, vecini sau rude. Acolo unde sunt cazuri de bătrâni peste 65 de ani, ținem legătura cu ei. Ne pot contacta pe numerele de telefon. Le vom asigura cele necesare de câte ori va fi cazul. Îmi doresc să trecem cu bine toți, peste aceste momente grele”, ne-a declarat Petre Doboș, primarul comunei.

Precizăm faptul că și la nivelul Primăriei au fost luate toate măsurile pentru a fi limitat contactul. Edilul local mai spune că solicitările cetățenilor din această perioadă au fost soluționate de îndată.

  
Advertisements

Related posts

Mașină arsă aproape în totalitate, la Mircești

Redacția

Accident rutier în zona Pașcani: Șoferul nu avea permis și conducea sub influența alcoolului (FOTO)

Marius Parteni

Furnizarea apei întreruptă în Hărmăneștii Vechi

Irina Gherasim
Încarcă...