NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Produse cu ingrediente de la Marea Moartă prezentate mâine în cadrul unui eveniment la Pașcani

Produsele „Dr. Nona” sunt disponibile acum în România, pentru cei care prețuiesc sănătatea și țin la frumusețe. În cadrul unui eveniment care va fi organizat mâine la Pașcani, persoanele care doresc sunt invitate să testeze masca cu nămol oferită de „Dr. Nona”, cât și alte produse bazate pe ingrediente provenite de la Marea Moartă.

Prezentarea va avea loc începând cu ora 17.00, la sediul situat pe strada Ștefan cel Mare, nr.284,  telefon 0232 765 285.  

Produsele sunt fabricate în Israel,  au o compoziție unică și sunt de cea mai înaltă calitate. Compania Dr. Nona a fost înființată în 1994 și are în prezent oficii oficiale în peste 25 de țări și milioane de utilizatori în întreaga lume. Sub conducerea Nonei Kuchina a fost întrunită o echipă de cei mai buni specialiști, echipamente avansate, și idei inovatoare. Toate acestea au permis crearea unei noi generații de produse bazate pe mineralele din Marea Moartă și formula Halo Complex.

loading...
Advertisements

Related posts

Apa și activitățile umane de Ziua Mondială a Apei la Pașcani

Redacția

Albinele au fost declarate cele mai importante ființe de pe planetă

Redacția

Iată artiștii pe care Primăria îi va contacta pentru a concerta la Pașcani de “Zilele Orașului”. Morar și Buzdugan vor prezenta ediția din acest an

Marius Parteni
Încarcă...