NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Producătorii agricoli vor avea prioritate, în piețele din Pașcani

La audiențele de astăzi, de la sediul Primăriei Pașcani, au participat comercianți care doresc să își vândă produsele în piețe. Unul dintre ei fusese sancționat, pentru că vindea în incinta pieței, din mașina personală.

Edilul municipiului a explicat ulterior, în conferința de presă săptămânală, că își dorește să îmbunătățească serviciile, din cele două piețe. Marius Pintilie insistă ca întreg comerțul să se desfășoare de la tarabe, marfa să fie expusă corespunzător.

“Ne dorim să avem în piață producători agricoli. Vrem să asigurăm cele mai bune condiții de desfășurare a activității. Am început cu un program de curățenie, am organizat activitatea, dar trebuie să continuăm acest proces de îmbunătățire a comerțului”, a susținut primarul municipiului.

Piața din vale ar urma să intre într-un proces de modernizare de anul viitor. Acolo se vor amenaja zone pentru toți producătorii și comercianții. Un proiect de ansamblu va fi gândit și pentru zona deal.   

Advertisements

Related posts

Asociația Clubul Feroviar și-a finalizat proiectul: Locomotiva cu aburi recondiționată a fost amplasată în Gară! Controverse cu privire la locația aleasă! Pintilie anunță că este dispus să-și mute magazinul!

Răzvan Grecu

Licitație pentru atribuirea unui contract de îmbrăcăminți bituminoase în Pașcani (DOC)

Marius Parteni

Sesizare la DIICOT pe marginea raportului Poliției Locale. DNA și Parchetul Pașcani nu prezintă credibilitate! PSD partaș cu PNL

Marius Parteni
Încarcă...