RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Procurorii și polițiștii pășcăneni au făcut percheziții la hoții de lemne

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași și Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza comunei Vânători, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori. Acțiunea a avut loc sâmbătă, 23 noiembrie.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați de polițiști aproximativ 16 metri cubi de material lemnos, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Totodată, anterior perchezițiilor, la data de 20 noiembrie a.c., polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 13 metri cubi de material lemnos, dintr-o pădure particulară, din comuna Todirești.

La activități au participat reprezentanți ai Gărzii Forestiere Suceava, Gărzii de Mediu şi Ocolului Silvic Paşcani, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Iași.

  

Related posts

Pericol public la volan: fără permis și sub influența alcoolului

Redacția

Amenzi usturătoare pentru „vitejii” care consumă alcool în spațiul public

Teona Gherasim

O bucată dintr-un craniu a fost găsită de un copil, pe un câmp din Răchiteni

Redacția
Încarcă...