NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Probleme la reabilitarea drumului Iași – Suceava

Licitatia pentru lotul trei al lucrarilor a fost contestata. Asadar, pe ruta Belcesti – Ceplenita – Scobinti – Lespezi nu se poate, momentan, interveni. Intre timp, se lucreaza pe alte doua tronsoane de drum, care insumeaza 52 de km. Mai exact, muncitorii sunt in teren pe DJ 282 – Iasi – Movileni – Gropnita si DJ 281 Coarnele Caprei – Gropnita – Belcesti.

Investitia totala pentru modenizarea axei rutiere Iasi – Suceava este estimata la 103 milioane de euro, banii provenind de la Uniunea Europeana. Dupa finalizarea lucrarilor, 22 de comune din Iasi si Duceava vor fi conectate la reteata trans-europeana de transport.

„Sunt doua loturi castigate, la cel de-al treilea avem o contestatie. Este dreptul fiecarui ofertant sa faca contestatie. Urmeaza inca 15 zile de reevaluare, dar se lucreaza puternic pe cele doua loturi, I şi II. S-a frezat de la Rediu pana la Gropnita si, in aceasta saptamana, utilajele sunt in zona Belcesti. Se lucreaza din plin, pana cand se va strica vremea. Noi avem promisiuni de la constructor ca se poate pune si primul strat de balast. Suntem multumiti de cum se desfasoara lucrarile”, a declarat Maricel Popa, presedinte CJ Iasi.

sursa www.telem.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Teste pentru coronavirus la Spitalul de Infecţioase din Iaşi

Redacția

Cinci persoane, printre care şi fratele luptătorului Cătălin Moroşanu, au fost reţinute de DIICOT în acest caz. Afacerişti celebri din Bucureşti, multimilionari în euro, au fost şi ei puşi sub acuzare.

Redacția

Sumele primite de la CJ IAȘI la ultima rectificare de municipiul Pașcani, orașul Târgu Frumos și localitățile aferente

Marius Parteni
Încarcă...