NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Probleme de mediu: Deșeuri aruncate în zona fostei gropi de gunoi. Șefii Primăriei acuzați că încalcă legea!

Subiectul categoriilor de deșeuri depozitate pe platforma din spatele fostei gropi de gunoi a municipiului, a fost adus din nou în discuție, în spațiul public, ieri. Consilierul Local Sorin Olariu (PMP) a vorbit într-o intervenție pe facebook despre faptul că acolo angajații instituției Primăriei ar duce cu bună știință și altfel de deșeuri.

Reporterii Actualitatea Tv au mers astăzi în zona respectivă, destinată prin hotărâre de Consiliu Local, pentru depozitarea deșeurilor vegetale și materialelor rezultate din demolări.

Încă de cum faci dreapta din drumul ce duce spre comuna Valea Seacă, vezi foarte multe gunoaie, aruncate cel mai probabil de cetățeni. Pe unul din terenurile ce aparțin fostului primar, imaginea este aceeași. Nimeni nu pare să aibă ceva de obiectat despre acest subiect, mai ales că majoritatea deșeurilor au fost cu siguranță abandonate intenționat.

În zona platformei unde ar trebui depozitate deșeuri vegetale și materiale rezultate din demolări, sunt și alte tipuri de gunoaie. Administrația locală nu a oferit încă un punct de vedere cu privire la acest subiect, dar dispoziția primarului municipiului de anul trecut a fost aceea ca acolo să se depoziteze deșeuri doar cu știința administrației locale.

  

Astăzi, consilierul local a solicitat prin apel la 112 prezența unui echipaj de la Poliție, anunțând o problemă de mediu. Autoritățile deplasate la fața locului au discutat cu acesta. Din informațiile noastre, au depistat că au fost depozitate doar deșeuri vegetale, deși se poate constata că în ate părți sunt și alte tipuri. Actualitatea Tv va solicita clarificări în conferința de presă de mâine, de la sediul Primăriei Pașcani.

Consilierul Olariu ar fi refuzat să depună o plângere, după ce a chemat autoritățile la fața locului.      

Advertisements

Related posts

Zeci de zboruri externe de la Aeroportul Iași. Lista noilor rute în Europa de la aerogara ieșeană

Redacția

40.000 lei pentru câinii comunitari de pe străzile Pașcaniului!

Ema Roman

ApaVital SA cumpără echipamente de detecție a pierderilor de apă! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

Redacția
Încarcă...