NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Problema economică a AgroComplex Lunca mai importantă decât cea socială a muncitorilor de la fostul REMAR

Primarul Pantazi le arată spatele protestatarilor de la fostul  REMAR SA. Un spate scump, de mașină de teren ce a costat pe puțin 40.000 de euro. Politicianul social democrat nu are timp de problemele sociale ale celor 756 de angajați, printre care cei mai mulți votanții săi. El apasă nemilos pedala accelerației, lăsând greviștilor, pe lângă care trecea, nu „Prosperitate și Normalitate”, ci doar un nor de praf.

De ce nu a oprit Pantazi să stea de vorbă cu muncitorii care se află deja în a doua zi de protest? E simplu. La fel s-a comportat și când au ieșit în stradă cei de la defuncta fabrică de Zahăr. Ca politician Pantazi a învățat doar să mintă și să trăiască în minciună, iar adevărul social îl sperie. Nu-l poate gestiona, manipula în favoarea sa, acum că este primar.

Și cum ar putea? Ce să le zică muncitorilor greviști care câștigă într-o lună cât costă plinul la mașina sa de lux, adică 650 de lei. Că a gândit o măsură socială care să-i ajute?

  

Nu are cum să-i mai mintă. Măsura socială pregătită de primarul Dumitru Pantazi este majorarea prețului la apă, pentru a treia oară în mandatul său. De data aceasta cu 20%, adică 1,3 lei. Cum vor plăti angajații de la Electroputere VFU, fostă REMAR Pașcani, această nouă majorare în condițiile în care nici măcar salarul mizer de 650 de lei nu îl pot încasa?

Pe Pantazi nu-l interesează, el este fericit: tocmai ce și-a scutit firma de la plata a 27 miliarde de lei vechi către Primărie. Este și asta o realizare! Problema economică a AgroComplex Lunca nu are cum să se compare cu cea socială a muncitorilor de la fostul REMAR. Nu-i așa, domnule primar?

 Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Cojocaru de la TV Bit sare să-l albească pe primar: Aderarea la ARSACIS a fost adoptată ilegal!

Răzvan Grecu

Rahatul electoral a început să pută!

Răzvan Grecu

Datornicul pășcănenilor taie apa, celălalt datornic îl susține! Referendumul e singura soluție în această criză!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site