NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Problema agenților economici din Piața Vale care au primit somații de evacuare are o soluție. Vor fi relocați în altă zonă cu contracte pe 6 luni de zile!

Cei câțiva comercianți din zona vale ale căror contracte de închiriere au expirat, iar Primăria le-a trimis somații pentru evacuare, deoarece ocupau teren într-o zonă considerată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ca fiind de protecție, vor fi relocați.

După mai multe luni de controverse pe aceste subiect, conducerea Primăriei a identificat o zonă din Piața Vale în care poate reloca acești mici întreprinzători. Conform declarației date astăzi de Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani, în conferința de presă săptămânală, aceștia vor fi relocați în zona chioșcurilor de lângă stadionul de rugby.

„Am stabilit cu domnul primar să-I relocăm tot în piață, exact unde am amenajat noi zonele alea  lângă chioșcurile de lângă stadion. Urmează ca în momentul în care se întoarce domnul  primar să stabilească cu compartimentele de specialitate care sunt în subordinea dumnealui calea legală. Cred că va fi un contract cu licitație pe o perioadă de 6 luni de zile”, a anunțat viceprimarul Crisitan Rățoi.

Reamintim că, pe acest subiect, în urmă cu mai bine de o lună de zile, o femeie care a fost amendată pentru că nu a eliberat o suprafață de teren din Piața Vale ocupată nelegal, exact în zona de protecție instituită de ISU Iași, s-a stropit cu diluant în fața primarului și a amenințat că-și dă foc.

  
Advertisements

Related posts

Groapa de gunoi de la Ţuţora riscă să fie închisă!

Redacția

Taxele și impozitele pot fi achitate la Târgu Frumos. Facilități pentru persoanele fizice și juridice

Marius Parteni

Catedrala din Pașcani cere timp și bani. Va fi una dintre cele mai mari din re­giunea Moldovei

Redacția
Încarcă...