NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Primul drive-in cinema la Iași: în weekend, la parcarea Iulius Mall

Pe 6 și 7 iunie 2020, parcarea Iulius Mall Iași va fi transformată, în premieră pentru Iași, în drive-in cinema. Seria de proiecții începe cu o gală Charlie Chaplin, iar a doua seară este cu suspans. Peliculele vor putea fi vizionate din mașină, în limita locurilor disponibile.

Filmele sunt cele care, indiferent de situație, ne pot schimba starea de spirit, ne pot duce în locurile în care ne dorim să fim și ne pot aduce împreună. Primul drive-in cinema din Iași, un proiect Gama Visual Event, se deschide în acest weekend, la Iulius Mall, oferind prilejul de a te bucura de filme, în siguranța propriului autoturism. „Cinematograful” din parcare va utiliza un sistem de proiecție care va permite vizionarea filmelor în cele mai bune condiții, atât din punct de vedere al calității imaginii, cât și al sunetului, care va fi recepționat pe o frecvență radio comunicată de organizatori.

Sâmbătă, pe 6 iunie, de la ora 20.00, pe ecranul din parcarea Iulius Mall vor rula două dintre cele mai bune creații ale lui Charlie Chaplin. „City Lights” este poate cel mai emoționant film mut al marelui actor și regizor, care spune povestea „vagabontului” cu o inimă mare. În schimb, în „Modern Times” îl vedem pe Charlie Chaplin generând haos și, desigur, hohote de râs.

Duminică, pe 7 iunie, tot de la 20.00, registrul se schimbă și vei putea urmări un thriller. Suspansul ajunge la cote maxime în „The Purge” (Noaptea judecății), în care Ethan Hawke are rolul principal. Filmul esteinterzis copiilor sub 16 ani!

Accesul se face pe bază de bilet, care, pentru a respecta măsurile de siguranță, poate fi achizițiat exclusiv online, pe myticket.ro. Tot pentru menținerea distanțării fizice, în fiecare autoturism pot fi maximum trei persoane. Nu vor lipsi nici gustările, popcornul și băuturile răcoritoare, care vor fi livrate direct în mașină.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Pregătiți? În curând va avea loc Echinocțiul de Toamnă! Cum ne influențează viața acest eveniment astronomic

Redacția

Invitație la “Hora Unirii”, în comuna Ruginoasa -158 de ani de istorie

Teona Gherasim

Gala Actualitatea TV 2015: Situația voturilor după 48 de ore! Vezi unde sunt cele mai strânse competiții!

Redacția
Încarcă...