RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primele nume de miniştri discutate în PSD. Cine ar prelua şefia Camerei Deputaţilor

Social-democraţii vor merge la Cotroceni cu propunerea ca Marcel Ciolacu să fie desemnat prim-ministru, în condiţiile în care PSD este cel mai mare partid parlamentar, însă cei din PSD sunt, în cea mai mare parte, convinşi că aceasttă varianta are şanse foarte mici de reuşită, motiv pentru care este luată în calcul şi situaţia în care Ciolacu să fie preşedinte al Camerei şi PSD să deţină o funcţie de vicepremier care i-ar reveni lui Vasile Dîncu.

În cazul în care preşedintele Klaus Iohannis îl va desemna premier pe Marcel Ciolacu, liderii PSD i-au propus lui Florin Cîţu să fie vicepremier şi ministru de Finanţe. “Să fim realişti, sunt slabe şanse ca Iohannis să pună premier PSD.  Noi ne aşteptăm ca preşedintele să insiste cu Ciucă”, susţine unul dintre vicepreşedinţii PSD pentru News.ro. 

În cazul în care preşedintele Klaus Iohannis îl va desemna premier pe Nicolae Ciucă, PSD vrea vicepremierul şi Ministerul de Finanţe. Favorit pentru această funcţie ar fi Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD. De asemenea, Dîncu ar putea prelua şi Ministerul Culturii. La Ministerul de Finanţe, a fost discutat un singur nume în partid: viceguvernatorul BNR Leonard Badea. 

Dacă guvernul va fi condus de Nicolae Ciucă,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bogdan Aurescu, detalii de culise despre reuniunea miniștrilor de Externe ai NATO și demersurile de aderare la Schengen

Redacția

Codul portocaliu de furtuni în aproape toată țara a fost prelungit

Redacția

Scandal Simion – Oprișan. Fostul baron de Vrancea îl amenință cu plângere penală pe liderul AUR

Redacția
Încarcă...