NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele curse de pe traseul public local au fost amânate în această dimineață

Fenomele meteo de noaptea trecută au dat bătăi de cap angajaților de la Ecoserv, societate care se ocupă de transportul public local. Conform unui comunicat de presă transmis în această dimineață, pe adresa redacției, primele curse pe toate traseele prevăzute în i programul de transport public local au fost anulate.

Iată comunicatul de presă:

S.C. CLP ECOSERV SRL PASCANI, cu sediul in Municipiul Pascani, str. Morilor nr.14, jud. Iasi, aduce la cunostinta publica ca,  in  dimineata zilei  de 08.02.2021,  a fost nevoita sa anuleze  primele curse  pe toate traseele prevazute in programul de transport public local, dupa cum urmeaza :

-traseul Pascani–Gastesti-Pascani,  la ora 6,00

  

-traseul Pascani-Blagesti-Pascani, de la ora 05,30

-traseul Pascani-Bosteni-Sodomeni-Pascani, de la ora 05,20

-traseul Pascani-Lunca-Pascani, de la ora 05,20

Anularea acestor curse s-a datorat faptului  ca desi s-a  intervenit in data de 07.02.2021, cu toate utilajele din dotare pentru efectuarea activitatilor specifice de curatare si transport  zapada si mentinere in functiune a cailor publice, in noaptea de 07.02.2021 spre 08.02.2021, s-a produs un fenomen numit  ploaie inghetata, care,  practic,  a ingreunat  actiunile specifice de mentinere in functiune a tuturor cailor publice.

Avand in vedere fenomenul produs, societatea noastra a depus toate diligentele pentru reluarea in conditii bune de circulatie a  programului de transport public local.

Pe aceasta cale,  cerem scuze cetatenilor pentru problemele aparute si vom incerca pe viitor sa evitam astfel de incidente neplacute.

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani a început să planteze copaci pe raza municipiului

Răzvan Grecu

Grădinița din curtea școlii Ion Creangă va fi demolată. Primarul vrea cale de acces către noul cimitir

Marius Parteni

Programul autobuzelor RAGCL a doua zi de Rusalii

Oana Cordoneanu
Încarcă...