RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele audienţe la deputatul de Paşcani! De ce a ales parlamentarul să schimbe locaţia cabinetului

Deputatul de Paşcani, care reprezintă interesele cetăţenilor în Parlamentul României, a ţinut astăzi prima zi de audienţe. Vasile Axinte s-a întors de la Bucureşti şi a aşteptat astăzi păşcănenii în audienţă.

 

 

  

Trei cazuri i-au fost prezentate astăzi, pe care parlamentarul a promis că va încerca să le rezolve.

“Eu sunt obişnuit cu audienţele, pentru că am fost timp de patru ani viceprimar şi am ţinut destul de multe audienţe. Astăzi am avut trei persoane în audienţă, dintre care unul cu o problemă destul de dificilă, în care sunt implicate şi autorităţile de Germania. Am făcut deja o sesizare la Camera Deputaţilor şi voi lua legătura când plec săptămâna viitoare la Bucureşti, să vedem ce putem face, cu ajutorul celor din Diaspora.  Am mai fost ridicată o problemă legată de certificatele de revoluţionari. Am îndrumat persoana respectivă să ia legaătura cu Asociaţia de Revoluţionari, să vedem dacă sunt în măsură să obţină acest certificat. Încă o persoană cu datorii mari la chirie şi încălzire a fost îndrumată să meargă în audienţă la domnul director al RAGCL, pentru a vedea ce se poate face“, a declarat deputatul PSD, Vasile Axinte.

Parlamentarul a declarat că îi aşteaptă în audienţă pe păşcăneni, în fiecare zi de vineri, la cabinetul din sediul PSD. Vasile Axinte a mai spus că va mai deschide un cabinet parlamentar în zona vale a oraşului, pentru cetăţenii care nu vor să intre în sediul PSD, întrucât a primit sesizări în acest sens.

“Îi aştept în continuare pe păşcăneni să vină la audienţe. Acesta cabinet este la sediul Partidului Social Democrat, ca să nu creez o psihoză anumitor persoane care nu vor neapărat să vină la sediul partidului, pentru că am primit o sesizare în acest sens, mai deschid un cabinet parlamentar în zona vale, strada Cuza Vodă. Se va întâmpla poate chiar săptămâna viitoare”, a mai spus parlamentarul.

Related posts

Cetăţenii solicitaţi să-şi exprime opiniile! Regulamentul privind maşinile fără stăpân, supus dezbaterii publice

Ema Roman

Un alt proiect “la cheie” cu probleme! Documentația privind baza sportivă de pe terenul Siretul trebuie corectată

Marius Parteni

Legea privind majorarea la 22 de lei a alocaţiei zilnice de hrană intră în vigoare

Redacția
Încarcă...