NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Primele acte de vandalizare ale afișajului stradal!

La trei zile de la începererea campaniei electorale, apar primele acte de vandalizare ale afișajului stradal. În Sodomeni, unele afișe au fost vopsite cu o culoare neagră.

Situația a fost semnalată de Cristian Rățoi, candidat Pro România.

Iată ce a postat pe pagina de facebook:  

”A doua zi de campanie a adus și primele acțiuni de vandalizare a afișierelor electorale (foto 1) în suburbia Sodomeni, nemaipunând la socoteala afișul meu rupt de la Boșteni.
PRO România nu este de acord cu aceste acțiuni.
Îi rog pe locuitorii din aceaste suburbii, indiferent de dezamăgirile și deznădejdea pe care au acumulat-o în ultimii 12 ani, să dea dovadă de civilizație și indiferent de opțiunea dumnealor, să-și manifeste simpatia sau antipatia, doar votând candidatul pe care îl doresc, nu distrugând sau deteriorând afișele electorale de pe panouri.
Un alt aspect pe care vreau să-l supun atenție dumneavoastră este numărul restrâns de panouri, pe care actuala administrație le-a montat, locurile improprii și spațiul de afișaj insuficient.
În primul rând cred că în suburbiile Gîștești, Blăgești și Boșteni se puteau monta măcar câte două panouri, nu doar unul, ținând cont de faptul că sunt de dimensiunea suburbiei Lunca unde sunt montate trei panouri electorale.
Referitor la locurile improprii unde au fost amplasate, pot spune că marea majoritate sunt amplasate sub copaci, în zona centrală nu sunt afișiere electorale, candidații fiind nevoiți sa pună doar pe cel din fața primăriei vechi și acesta neingrijit și cu numeroase alte afise vechi, deteriorate, care anunta evenimente culturale, care s-au petrecut de mult.
Nu înțeleg de ce panourile au fost legate cu sârmă? Le fura cineva, le ducea acasă cu fotografiile candidaților?
Referitor la spațiul de afișare consider că este insuficient deoarece pe un panou nu încap afișele tuturor candidaților atât la primărie, CL, președinte CJ și CJ. E greu cu matematica pentru unii și mai ales atunci când sunt mulți adversari.
Acestea sunt primele impresii ……. dezamăgitoare, dar unii zic că Pașcaniul este ,,pe drumul cel bun”.
Oare?
PRO România este PRO egalitate de șanse pentru toți candidații”.

Advertisements

Related posts

Vezi cine sunt noii parlamentari de Iași în urma numărătorii paralele a PSD Iași

Răzvan Grecu

Prezenţă extrem de redusă la vot! Judeţul Iaşi a fost codaş la urne

Redacția

Bogdan Alexa susținut de Maricel Popa pentru o funcție de vicepreședinte al CJ Iași!

Marius Parteni
Încarcă...