RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul și viceprimarul au tras chiulul de la Revelionul în aer liber!

Șefii Primăriei Pașcani au tras chiulul de la Revelionul în aer liber organizat la trecerea dintre ani. Primarul, viceprimarul și administratorul public au ales confortul unui Revelion în familie sau într-un hotel de lux. Aceștia au trimis în fața cetățenilor, care au ales să iasă în piațeta din fața Primăriei, un angajat al instituției.  

Cu jumătate de an înainte de alegerile locale, Primăria Pașcani anunța că pregătește un Revelion mult mai atractiv față de cele din trecut. Capul de afiș al evenimentului a fost artista Paula Seling.

Până la concertul acesteia, atmosfera a fost întreținută de artiștii locali. La trecerea dintre ani pe treptele Primăriei și-a făcut apariția, Dana Ursuleasa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani. Ea le-a transmis cetățenilor mesajul la trecerea dintre ani, în numele primarului Dumitru Pantazi și viceprimarului Gabriela Nedelcu. Apoi a început numărătoarea inversă.    

Primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Gabriela Nedelcu sau administratorul public Gică Zanet, aleși plătiți cu zeci de mii de lei ce încasează și sporuri pentru derularea proiectelor europene, au ales confortul unui Revelion în familie sau într-un hotel de lux, decât compania pășcănenilor care au înfruntat frigul pentru a trece în noul an alături de concetățeni. Aceștia au pasat responsabilitatea unui angajat al instituției plătit cu mult mai puțin decât ei. De suferit au avut și artiștii, care au beneficiat de o sonorizare foarte slabă. Muzică se auzea doar la câțiva metri de treptele unde aceștia evoluau.

  

Related posts

Cod Galben de ninsoare! Angajații Primăriei acționează pentru a curăța de zăpadă drumurile din oraș și suburbii

Redacția

Comisia de Organizare a Circulației Rutiere convocată într-o nouă ședință

Iulia Huțanu

Pașcani – Miroslovești, Lespezi – Vânători și Heci – Iorcani, iată când vor fi reabilitate aceste drumuri județene!

Marius Parteni
Încarcă...