RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul și vicele, puși pe treabă. Primele declarații după depunerea jurămintelor

La încheierea ceremoniilor din sala de spectacole de la Primărie, primarulDumitru Pantazi și viceprimarul Vasile Axinte au oferit primele declarații reporterilor Actualitatea TVDumitru Pantazi a mulțumit din nou alegătorilor care l-au votat în funcția de primar, dar a promis că va fi un primar pentru toți pășcănenii, nu doar pentru propriul electorat.

Dumitru Pantazi a declarat că este deschis pentru colaborarea cu consilierii liberali în cadrul USL și că va încerca să aducă normalitatea și prosperitatea promise în campania electorală. Prioritățile sale sunt curățenia și ordinea municipiului, rezolvarea problemei câinilor comunitari și repararea străzilor.

Vasile Axinte a vorbit mult mai concret. El a enumerat acțiuni specifice pe care le intenționează pentru îmbunătățirea mersului instituțiilor subordonate, în special a școlilor, societăților de apă și salubritate și RAGCL. Axinte a venit și cu două idei interesante: intenția de a redeschide stația de asfaltare a Primăriei, pentru a soluționa problema drumurilor mai eficient, și promisiunea de a pune la dispoziția cetățenilor un număr de telefon unde aceștia să-i poată semnala problemele, urmând ca el să se intereseze personal de situațiile care îi vor fi aduse la cunoștință.

  

Related posts

Dosarul „Perla Neagră” îi pune într-o situație delicată, pe Pantazi și PSD

Răzvan Grecu

Fântânile din Paşcani, înfundate de gunoi

Irina Gherasim

Un drum judetean ar putea fi refacut cu bani europeni

Redacția
Încarcă...