NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul și vicele, puși pe treabă. Primele declarații după depunerea jurămintelor

La încheierea ceremoniilor din sala de spectacole de la Primărie, primarulDumitru Pantazi și viceprimarul Vasile Axinte au oferit primele declarații reporterilor Actualitatea TVDumitru Pantazi a mulțumit din nou alegătorilor care l-au votat în funcția de primar, dar a promis că va fi un primar pentru toți pășcănenii, nu doar pentru propriul electorat.

Advertisements

Dumitru Pantazi a declarat că este deschis pentru colaborarea cu consilierii liberali în cadrul USL și că va încerca să aducă normalitatea și prosperitatea promise în campania electorală. Prioritățile sale sunt curățenia și ordinea municipiului, rezolvarea problemei câinilor comunitari și repararea străzilor.

Vasile Axinte a vorbit mult mai concret. El a enumerat acțiuni specifice pe care le intenționează pentru îmbunătățirea mersului instituțiilor subordonate, în special a școlilor, societăților de apă și salubritate și RAGCL. Axinte a venit și cu două idei interesante: intenția de a redeschide stația de asfaltare a Primăriei, pentru a soluționa problema drumurilor mai eficient, și promisiunea de a pune la dispoziția cetățenilor un număr de telefon unde aceștia să-i poată semnala problemele, urmând ca el să se intereseze personal de situațiile care îi vor fi aduse la cunoștință.

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Actualitatea Tv și NewsPascani au avut dreptate: HCL privind CA al Prest Serv Apa este ilegală! Secretarul Irina Jitaru a aflat din presă și a făcut raport de nelegalitate!

Răzvan Grecu

Primăria obligată de instanță să preia de la ApaVital, bunuri în valoare de 500.000 de euro!

Răzvan Grecu

Românii îşi vor putea schimba furnizorul de energie electrică și gaze mai ușor, în doar 24 de ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site