NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul o amenință pe Laura Pașcu după ce aceasta a sesizat Consiliul Local cu nereguli privind documentația de achiziții publice pentru două obiective de interes

Laura Pașcu, funcționarul responsabil cu achizițiile publice din Primărie, a ajuns din nou în vizorul primarului Dumitru Pantazi. Acesta a declarat astăzi că se gândește serios să sesizeze Agenția Funcționarilor Publici pe motiv că Pașcu ar face politică, în loc de administrație.

„Doamna Pașcu face mai mult politică, nu treabă de funcționar public. Cred că mă obligă să sesizez Agenția Funcționarilor Publici pentru modul cum își desfășoară activitatea în cadrul Primăriei municipiului Pașcani, pentru că am destule cereri la Comisia de Disciplină și nu s-a luat nicio măsură. Sigur, am ca și pârghie calificativul pentru anul 2019, pe care am să-l analizez foarte atent, la activitatea doamnei Pașcu”, a explicat primarul Dumitru Pantazi.

Supărarea primarului Dumitru Pantazi vine după ce Laura Pașcu a înaintat o adresă către Consiliul Local prin care îi informează pe aleși de o serie de nereguli printre care și imposibilitatea realizării Planului Anual de Achiziții Publice pentru anul 2020.

Funcționarul a atașat la adresă și un formular de sesizare de nereguli, în care documentațiile privind achiziția serviciului de proiectare și execuție a noului cimitir, dar și a modernizării pieței agroalimentare din vale sunt indicate ca fiind nelegale.

Anul trecut, Laura Pașcu a ajuns în fața Comisiei de Disciplină la sesizarea administratorului public, însă ședința de audiere a fost amânată fără a se prezenta un motiv temeinic, procedura disciplinară nefiind finalizată până acum.

loading...
Advertisements

Related posts

O expropriere de 2 ha a blocat un proiect de 28 milioane lei

Redacția

AVERTISMENT MAE pentru românii care călătoresc în Grecia: Circulaţia trenurilor este întreruptă

Redacția

Propunere: Restricții de circulație pentru mașinile școlilor de șoferi

Irina Gherasim
Încarcă...