NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul municipiului susține că a semnat dispoziția cu privire la inventarierea locurilor de veci din cimitir!

Marea inventariere a locurilor de veci din cimitirul municipal, de pe strada Grădiniței, ar fi trebui să fie demarată deja. Primarul Dumitru Pantazi susținea săptămână trecută că a semnat dispoziția privind activitatea și acțiunea comisiei.

Ideea edilului local a venit în contextul discuțiilor pe marginea investiției noului cimitir. Până la demararea lucrărilor, dorința șefilor Primăriei este aceea de a stabili beneficiarii locurilor de veci.

„Dispoziția este pe biroul meu. O voi semna și se trece la treabă”, a susținut săptămâna trecută primarul municipiului, Dumitru Pantazi.

Un alt obiectiv al demersului este și cel prin care se dorește achiziția unei suprafețe de teren de lângă actualul cimitir pentru extinderea lui, demers ce contravine actualelor intenții.

Reamintim, Consilierii Locali au aprobat proiectul prin care se dorește amenajarea noului cimitir în cartierul Fântânele, investiție cifrată la 6,8 milioane lei .  

Advertisements
Loading...

Related posts

Primarul a trimis în fața Comisiei de disciplină un fost funcționar care a decedat în urmă cu trei ani!

Răzvan Grecu

Licitație pentru închirierea teraselor din incinta Ștrandului Municipal

Marius Parteni

Prest Serv Apa va relua de astăzi furnizarea apei la o mică parte din locatarii blocului P4! În continuare apa la wc-uri rămâne oprită. Primarul dezinteresat de această problemă!

Răzvan Grecu
Încarcă...