NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Primarul Marius Pintilie le cere polițiștilor locali să fie mai vigilenți pe viitor! Sancțiuni pentru șoferii indisciplinați

Pășcănenii care încalcă regulile de circulație, pe raza municipiului, riscă să fie sancționați. În primă fază, polițiștii locali vor aplica avertismente, iar mai apoi amenzi. Primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a anunțat în conferința de presă de astăzi că le-a cerut celor de la Poliția Locală să fie mai prudenți pe viitor în ceea ce privește respectarea regulilor.

Advertisements

„I-am rugat pe cei de la Poliția Locală să fie cât se poate de vigilenți și să sancționeze mai întâi prin somație și după aceea, prin amenzi toate încălcările de reguli de circulație din municipiul Pașcani. Suntem obligați să respectăm aceste reguli de circulație. Toți știu că lucrurile nu sunt perfecte în municipiul nostru, dar nu putem să mergem mai departe așa, făcând compromis peste compromis. Avem câteva zone mai aglomerate din municipiu, în special strada Grădiniței, străzile Moldovei, Ștefan cel Mare, mai ales în perioada de vară, zona de lângă piața din vale, piața din deal și strada Gării. Avem semne de circulație, alea câte sunt, urmează în perioada următoare cu ajutorul domnului viceprimar, să instalăm semne de circulație suplimentare. Dar unde sunt reguli, trebuie să încercăm să le respectăm”, a explicat Marius Pintilie.

Reamintim că, Poliția Locală Pașcani a anunțat săptămâna trecută că va începe aplicarea de sancțiuni contravenționale șoferilor care parchează mașinile în mod ilegal, mai ales în zona trecerilor de pietoni.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Material lemnos confiscat de polițiștii pășcăneni

Redacția

Camionul groazei – primele concluzii ale anchetei accidentului de la Bălţaţi. Șeful ISCRT: “Nu se justifică”

Redacția

ISU: Recomandări pentru prevenirea incendiilor de 1 Mai

Redacția
Încarcă...