NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul le dă întâlnire consilierilor cu pășcănenii la „Starea Civilă”. Ce noi mariaje politice se vor oficializa?

Șefii actualului executiv local dau o mână de ajutor consilierilor locali dornici să țină audiențe sau să se întâlnească cu pășcănenii. În acest sens, un birou de la parterul actualului sediu administrativ va fi pus la dispoziția aleșilor.

 

 Gică Zanet, administratorului public al municipiului, ne-a declarat astăzi că biroul unde înainte își desfășura activitatea  Starea Civilă va fi pus la dispoziția consilierilor.”Odată cu darea în folosință a noului sediu al Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanei de la Primăria veche camera destinată pentru Starea Civilă va fi pusă la dispoziția consilierilor. De asemenea le vom pregăti câte un fișet unde să își țină materialele de ședință, să se întâlnească cu oamenii și chiar cu presa. S-ar putea ține chiar și ședințe pe comisii acolo”, ne-a declarat Gică Zanet.

 Cum acest demers vine și după un articol al nostru în care semnalam faptul că aleșii locali nu țin audiențe, deși legea prevede această obligativitate, putem spune că am contribuit și la noi la această măsură a executivului.

Faptul că aleșii vor fi “înghesuiți” în biroul de Stare Civilă mai ridică o întrebare: Ce noi mariaje politice se vor oficializa?   

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Consilierul liberal Marius Pintilie a dezvăluit pe Facebook metoda prin care societatea sa nu plătește niciun leu la salubritate!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Ion Creanga, din Pașcani

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în suburbia Lunca

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site