NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Primarul Dumitru Pantazi face o concesie pășcănenilor după votul de duminică: „Chiar dacă sunt nemulțumit de rezultate, voi continua investițiile în Municipiu”

 

 

Primarul Dumitru Pantazi a ales să mulțumească participanților la scrutinul electoral de duminică pe Facebook. Edilul șef este președintele filialei locale a PSD și preferă mediul online pentru a comunica cu cetățenii, refuzând întâlnirile cu presa, care-l critică.

 

După ce partidul său a obținut la Pașcani 26,46% din voturile exprimate, scor ce a poziționat formațiunea politică pe prima poziție în preferințele electoratului, Dumitru Pantazi a mulțumit pășcănenilor că au ieșit la vot și au votat partidul său.

Dumitru Pantazi s-a declarat nemulțumit de rezultate, însă susține că va „continua investițiile în municipiu ce constau în asfaltări, extindere rețele de gaz, electricitate, apă și canalizare.”

Chiar dacă se declară nemulțumit, președintele PSD Pașcani, Dumitru Pantazi atrage atenția că formațiunea sa nu a pierdut foarte multe voturi, făcând comparație cu rezultatele obținute le alegerile europarlamentare din 2014.

„Analizând rezultatul alegerilor la nivelul Municipiului Pașcani, în contextul județean și național, constat că la Pașcani, Partidul Social Democrat este pe primul loc la aceste alegeri. Față de media județului ne situăm cu 6,5% în plus, iar față de media națională cu 4,5% în plus. Constat că un număr de 3.745 cetățeni din Municipiul Pașcani au votat PSD, aproximativ la fel față de 2014 când PSD a fost votat de 3.753 de pășcăneni. Aceste rezultate mă nemulțumesc, de aceea voi face o analiză în vederea corectării greșelilor făcute în această campanie electorală, la nivel local. Chiar dacă sunt nemulțumit de rezultate, voi continua investițiile în Municipiu ce constau în asfaltări, extindere rețele de gaz, electricitate, apă și canalizare. De asemenea, sunt în derulare și proiecte prin fonduri europene, instituții de învățământ și Palatul Cantacuzino”, a scris primarul Dumitru Pantazi pe pagina sa de socializare.

În 2014, la alegerile europarlamentare au votat 8.814 de pășcăneni, în timp ce duminică au ieșit la vot 14.000 de pășcăneni.

loading...
Advertisements

Related posts

Cum argumenteaza parlamentarii ieseni pensiile speciale: „Vreti pensie mare? Candidati la Parlament”

Redacția

PSD în mijlocul cetățenilor, pentru promovarea proiectului din perioada 2016-2020

Ema Roman

Partidul Mișcarea Populară are organizație și la Pașcani. Vezi cine este președintele și de când își începe activitatea

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site