NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi anunță ce a donat spitalului și acuză pe cei din USR Pașcani că-și fac campanie electorală!

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, a postat astăzi pe pagina sa de Facebook ce sume de bani a donat către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Pe lângă bani, edilul a mai donat și alimente.

Primarul spune că face această dezvăluire după ce ar fi fost acuzat că nu ar fi făcut nimic în nume personal pentru susținerea spitalului. Conform postării, Dumitru Pantazi a donat suma de 10.000 de lei, dar și următoarele produse alimentare: 1.000 kg de cartofi, 300 kg de făină de grâu, 50 kg de zahăr și 120 litri de ulei de floarea soarelui. Mai mult, edilul spune că va dona și indemnizația sa de primar pentru lunile martie și aprilie, tot către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Postarea primarului Dumitru Pantazi vine după ce duminică cei din USR i-au cerut, în termeni duri, să demisioneze.

Pantazi, tu chiar ne omori???Pantazi, tu conduci acest municipiu de 8 ani.Pantazi, tu ești cel care a girat furtul, contractele păguboase și combinațiile timp de 8 ani.Pantazi, tu ești cel care trebuie să faci adrese la Ministere, proiecte pentru hotărâri de Consiliu Local, cereri de sponsorizare către firme și toate demersurile pentru ca pășcănenii să se poată trata de Covid 19 în Pașcani.Pantazi, tu ești cel ce vei fi responsabil de moartea unora dintre noi pe holurile spitalelor din Iași.Pantazi, tu ești cel care trebuie să se zbată pentru ca angajații spitalelor noastre să aibă teste, mănuși, dezinfectant, salopete și tot ce le este necesar pentru a-și face meseria în siguranță.PANTAZI, TU NU AI FĂCUT NIMIC, NU FACI NIMIC ȘI NU VEI FACE NIMIC !!! DEMISIONEAZĂ!”, au scris cei din USR Pașcani pe pagina lor de Facebook.

În replică, primarul Dumitru Pantazi i-a acuzat pe useriști că își fac campanie electorală în plină criză sanitară. Mai mult, edilul susține că cei care i-au solicitat demisia nu au habar de implicațiile unui astfel de gest în aceste momente.

Oameni buni, nu vă este rușine să vă faceți campanie electorală în aceste zile extrem de dificile pentru toată lumea? Îmi cereți demisia, dar habar nu aveți ce implicații ar avea o demisie a unui primar în aceste momente grele. Doar vorbele sunt de voi și vă arătați răutatea, dându-vă „agitați” de binele cetățenilor. Contează un minim respect să arătați, dar probabil e străin acest cuvânt pentru unii dintre voi!Politică văd că fac alții, care în afară de postări pe internet și tot felul de ieșiri în spațiu public, pentru a atrage atenția asupra lor, nu au făcut nimic! Consider, din păcate, că oamenii din această formațiune sunt rupți de realitate!USR-iștii îmi cer să promovez ca Spitalul din Pașcani să devină spital suport pentru COVID19, eu vreau să îi întreb, dumneavoastră ați discutat cu pășcănenii? Dumneavoastră ați discutat cu medicii din spital? Dumneavoastră știți ce implică un astfel de demers? Dar voi, tot numai vorbe…În loc de sloganuri infantile, dați dovadă de responsabilitate!”, a replicat primarul Dumitru Pantazi.

Reamintim că liberalul Cătălin Conache a propus săptămâna trecută ca aleșii locali să-și doneze indemnizațiile către Spitalul municipal de Urgență Pașcani. Până acum, la această propunere au dat curs doar consilierii liberali și primarul Dumitru Pantazi.

loading...
Advertisements

Related posts

Consiliul Județean: a fost finalizat un mare proiect cu fonduri UE

Redacția

Serviciul public de apă revine la Iași după 17 ani de autonomie locală. Efectele? Prețul apei crește, problema pierderilor rămâne

Marius Parteni

Noul cimitir depinde de bugetul pe anul 2019. Cel existent ar urma să fie administrat de Servicii Publice

Marius Parteni
Încarcă...