NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi a recunoscut: s-a apucat de demolat încălcând legea! News FM a atras atenția încă de marți asupra ilegalității!

Fără avize și fără a avea un proiect, primarul Dumitru Pantazi a dispus demolarea spațiului verde ce separă cele două sensuri de mers ale străzii Moldovei, de la intersecția Constructorul până în dreptul RAGCL. Șeful administrației locale a luat decizia de unul singur de a lărgi acea porțiune de stradă, iar după ce News FM a arătat că lucrarea este ilegală, primarul Dumitru Pantazi a dat dispoziție să refacă scuarul cu pricina.

Ieri, acesta a recunoscut pe pagina sa de Facebook că lucrarea era ilegală și că a dispus refacerea spațiului verde.

„Din cauza unei probleme ce ține de avize și planuri de proiectare, propunerea mea de a lărgi benzile de rulare a fost anulată. Astfel, scuarul va exista și acolo va fi spațiu verde” a scris Dumitru Pantazi.

În ciuda faptului că greșeala a fost așa, reparațiile sunt suportate din banii pășcănenilor, nu din banii săi așa cum ar fi fost normal.

loading...
Advertisements

Related posts

Ștrandul municipal ar putea fi deschis la finele săptămânii!

Marius Parteni

Liderul consilierilor PSD din CL a luat-o razna: Actualitatea TV și NewsPascani.com acuzate că ar căpușa bugetul local împreună cu secretarul Mircea Zuzan

Marius Parteni

Lucrările de modernizare și reabilitare a DJ 280B, aproape de final

Redacția
Încarcă...