NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi a chemat șefii ApaVital pentru a da soluția de canalizare pe „Aleea Plozilor”

Mihai Doruș și Ion Toma, șefii ApaVital, au fost chemați la Pașcani pentru a rezolva o problemă cu care primarul Dumitru Pantazi se confruntă. Este vorba despre construirea canalizării ce va prelua apele pluviale pe strada Aleea Calea Iașului.

Pe această stradă înfundată, locuiesc ambii copii ai primarului Dumitru Pantazi, iar acum pe final de mandat, această zonă beneficiază de lucrări de asfaltare și de canalizare, devenind astfel răsfățata cartierului Aerodrom.

Cum lucrările de construire a canalizării sunt în stadiu avansat, cei de la ApaVital au fost chemați pentru a oferi o soluție  la montarea țevei de canalizare și a gurilor de preluare a apelor pluviale. Operatorul ieșean a venit la întâlnire atât cu ingineri, cât și cu șefii societății, semn că această stradă este un obiectiv foarte important pentru primarul Dumitru Pantazi.

Edilul a oferit o scurtă declarație jurnaliștilor de la Actualitatea TV, prezenți la fața locului. Acesta nu a făcut nicio referire la lucrările pe strada locuită de copiii săi, ci a promis că după semnarea documentelor privind proiectul european de reabilitare și extindere a sistemului de apă-canal, lucrările vor fi demarate cu prioritate în cartierele Aerodrom și Gâștești.

„Am făcut o ultimă vizualizare a proiectului. Sperăm că prin intermediul Ministerului Dezvoltării să fie semnat contractul de execuție, și din toamnă să demarăm lucrările în teren. Vom începe cu cartierul Aerodrom și suburbia Gâstești, pe partea de alimentare are cu apă”, ne-a declarat primarul Dumitru Pantazi.

Primarul Pantazi nu a comentat de ce strada pe care locuiesc copiii săi nu a trebuit să aștepte fondurile europene, pentru a fi reabilitată.

Reamintim că în anul 2016, primarul Dumitru Pantazi însoțit de angajații ApaVital au mers pe străzile din cartierul Aerodrom, unde au promis că lucrările de extindere a canalizării și a rețelei de apă vor fi demarate în toamna acelui an. Pentru a fi convingători, cei de la ApaVital au fost îmbrăcați cu veste reflectorizante și purtau pe cap căști albe de constructori.

loading...
Advertisements

Related posts

Fermierii ieşeni pot cere bani pentru agricultura ecologică

Redacția

Dezinsecția și deratizarea dăunează grav deontologiei profesionale a jurnaliștilor de la TV Bit și imaginii viceprimarului Vasile Axinte!

Răzvan Grecu

Aveați impresia că am scăpat de maidanezi? De mâine niciun câine vagobond nu va mai fi ridicat de pe străzi!

Răzvan Grecu
Încarcă...