RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi a cedat nervos la întrebările legate de spital

Astăzi, în ședința de Consiliu Local, primarul Dumitru Pantazi a avut o ieșire nervoasă atunci când a fost întrebat de ce a întârziat alocarea, a 200.000 de lei către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Solicitarea fusese făcută miercuri, 25 martie, iar proiectul prin care se dădea curs acesteia a fost întocmit ieri seară și aprobat în această dimineața.

În total, 6 zile s-au scurs de la solicitarea unității medicale și până la supunerea aprobării de către primarul Dumitru Pantazi a unei rectificări bugetare prin care Spitalul Municipal de Urgență Pașcani să primească banii necesari pentru dezinfectanți și materiale de protecție.

De ce a durat atât de mult a vrut să afle Marius Pintilie, consilier local din partea PNL.

„Aș dori să-l întreb pe domnul primar, poate de data această reușește să ne explice mai calm, de ce s-a intervenit așa de târziu? Adresa de la spital este pe data de 25, iar noi astăzi suntem în 31. Mă așteptam ca dumneavoastră să convocați o ședință de Consiliu Local, de îndată. Dacă nu tot pe data de 25 martie, măcar pe data de 26, ținând cont că dumneavoastră ați spus că țineți legătura cu conducerea spitalului, zilnic”, s-a interesat Marius Pintilie, președintele PNL.

Advertisements
  

Edilul și-a pierdut cumpătul și a intervenit pe un ton ridicat, refuzând să răspundă întrebării. Pantazi a spus că de acum înainte îi va răspunde lui Pintilie doar în scris, deși problemele ridicate de consilierii locali privesc întreaga comunitate, iar acum în plină criză sanitară aceștia trebuie să fie cât mai bine informați.

„De la dumneavoastră nu mai accept decât întrebări în scris! Am să vă răspund în scris, de acum înainte”, i-a comunicat edilul, pe un ton nu tocmai plăcut.

Pintilie a insistat cu întrebarea și a atras atenți că edilul a susținut în ultima ședință de Consiliu Local că Spitalul Municipal de Urgență Pașcani are tot ce îi trebuie și că nu are nicio nevoie, moment în care primarul a intervenit peste el strigându-i că face politică, în momente de criză.

Advertisements

„Domnule Pintilie, continuați să faceți politică, să vă atrageți voturi! Dacă din necazurile oamenilor încercați să vă atrageți voturi, greșiți! În scris, în scris vă dau răspunsul”, a replicat extrem de nervos primarul Dumitru Pantazi.

Dincolo de atitudinea extrem de nervoasă și deranjantă a lui Pantazi, misterul lipsei de reacție promptă a Primăriei la solicitarea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, în plină Stare de urgență, nu a fost lămurit.

Related posts

Anchetă marca Jitaru, în Primăria Pașcani! Se caută autorul înregistrărilor, în loc de explicații pertinente!

Răzvan Grecu

Start al proiectului de reabilitare și modernizare a Centrului de Plasament din Zona Vale parte a PIDU

Răzvan Grecu

Atenție pășcăneni: Societatea de salubritate va colecta selectiv deşeurile din Paşcani

Ema Roman
Încarcă...