NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul dă dreptate cetățenilor de pe strada Libertății, după ce i-a acuzat că au acționat politic!

Se toarnă începând de ieri, stratul de asfalt pe strada Libertății, însă doar până la limita stabilită de autoritățile locale, cu executantul lucrării. Decizia dă astfel crezare cetățenilor nemulțumiți, pe care Dumitru Pantazi i-ar fi certat săptămâna trecută, când i s-au cerut explicații de ce nu reabilitează întregul tronson.

Faptul că pentru porțiunea de peste 350 de metri ce nu va fi reabilitată, se impune realizarea unui dig de protecție, o dovedește postarea de pagina de facebook a primarului.

„Lucrarea este una complexă și a fost împărțită pe două sectoare. Va fi necesar și construirea unui zid de sprijn pe o lungime de 280 m pentru a evita situațiile viitoare dat fiind poziționarea unei porțiuni din drum din această stradă!”, explică primarul Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi.

Nu asta le-a fost transmis de primarul municipiului cetățenilor, săptămâna trecută, conform declarațiilor oamenilor.

  

A devenit agitat și amenințător. Noi am vorbit frumos, sunt atâția oameni care au văzut totul. Ne-a spus că am fost păcăliți de Rățoi, că am așteptat 60 de ani asfalt, dar așa vom rămâne încă 30 de ani. Că vine Pintilie și cine știe ce va fi. A început să ne întrebe pe noi dacă știm cât l-a costat pe el această stradă. Vorbea că s-au alocat peste 25 milioane de euro, nu știu cât este de adevărat”.

Declarațiile oamenilor au fost puse, în spațiul public, de primarul Dumitru Pantazi pe seama adversarilor politici, fără să prezinte o dovadă sau să își ceară scuze de la contribuabilii nemulțumiți.

Strada Libertății face parte dintr-un proiect prin care au mai fost modernizate Calea Iașului și Tudor Vladimirescu din Sodomeni. Pe Crinilor, ce tranzitează cartierul Aerodrom până la seră, lucrările au început săptămâna trecută. La Gâștești, strada 24 Ianuarie  a fost amânată până după ce va fi realizată rețeaua de apă.  

Advertisements

Related posts

Gospodării inundate de ploaie la Sodomeni și Miroslovești

Redacția

Autoritățile județene se pregătesc de iarnă. Iată numerele de telefon valabile pentru sesizări

Redacția

Calculele politice ale primarului Pantazi, blochează activitatea ultimei societăți din subordinea UATM Pașcani ( DOC)

Marius Parteni
Încarcă...