NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul arată cu degetul spre viceprimarul Nedelcu, pe tema mizeriei și situației din piețe!

Subiectul legat de modul cum arată piețele din Pașcani, cu precădere cea din zona vale, a fost adus din nou în discuție în ședința Consiliului Local, de la finalul lunii iulie. Îndepărtarea unor buruieni, reparația unui trotuar și alte lucrări ce țin de aspectul zonei, îl au ca principal responsabil, pe viceprimarul Gabriela Nedelcu.

Primarul Dumitru Pantazi a arătat cu degetul către viceprimarul municipiului atunci când au fost discutate aceste aspecte. Totul a pornit de la o intervenție a consilierului PNL, Marius Pintilie. El a subliniat că sunt lucruri ce pot fi făcute din bugetul pieței, de către responsabilul activităților.

“Piața din vale este foarte neîngrijită. Am văzut acolo buruieni, asfalt spart și un trotuar neîngrijit. Avem buget la piață, sunt bani în cont. Rugămintea mea domnule primar este să îi spuneți administratorului pieței să își facă treaba. Nu mă aștept la investiții mari, dar remediat aceste probleme cred că se pot face”, a spus Pintilie.

Răspunsul edilului local a fost acela că există un proiect în licitație.“Avem licitație pentru adjudecarea lucrărilor și execuție”, a spus primarul Pantazi.

Liderul PNL a spus că trebuie să trăim decent, iar până la marile investiții să fie menținută curățenia. În acel moment, primarul a pasat responsabilitatea către viceprimarul Nedelcu.

“Până facem investițiile, trebuie să trăim decent”, a completat Marius Pintilie. “Ați auzit doamna viceprimar!?”, a întrebat primarul, fără să primească vreun răspuns din partea Gabrielei Nedelcu. 

Reacția primarului demonstrează că unele discuții care au mai avut loc în spatele ușilor închise. Viceprimarului i-a fost deseori reproșată activitatea lui Cristian Menegon, șeful Serviciului de Administrație a Piețelor.

Situația din cele două piețe, mizeria, lipsa condițiilor decente în care își desfășoară activitatea comercianții, au fost subiecte prezentate de NewsPascani.com și Actualitatea Tv. 

Am încercat astăzi să discutăm cu Gabriela Nedelcu despre acest subiect, dar nu a răspuns apelului telefonic inițiat de ofițerul de serviciu de la Primărie.

Advertisements

Related posts

Priceput primar! Pantazi nu are habar cum facturează EcoSalubritatea, serviciile către pășcăneni

Marius Parteni

Consilierii locali convocaţi în şedinţă extraordinară, săptămâna viitoare

Ema Roman

Carburantii se IEFTINESC de la 1 ianuarie!

Redacția
Încarcă...