NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul a retras de pe ordinea de zi organigrama CLP Ecoserv SRL

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, a retras, în debutul ședinței de Consiliu Local ce a avut loc vinerea trecută, proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții al CLP Ecosalubritatea SRL.

Documentul este unul extrem de important pentru fostul operator de salubritate, în contextul în care acesta urmează să se ocupe de operarea serviciului de transport public, iar acum dorește să se licențieze pentru această activitate.

„Da, vreau să retrag de pe ordinea de zi proiectul cu numărul 6 privind organigrama și statul de funcții la CLP Ecoserv SRL” a anunțat primarul Dumitru Pantazi.

Deși nu a fost motivată, decizia primarului ar putea avea legătură cu faptul că unul dintre cei mai importanți consilieri locali ai PSD, Vasile Haldan, a criticat organigrama CLP Ecoserv SRL.  Acesta nu a fost de acord cu numărul membrilor Consiliului de Administrație. În proiect sunt prevăzuți 5 membri, în timp ce muncitori la sectorul de salubrizare sunt 22.

  

„Nu sunt de acord cu proiectul. Avem cinci administratori, iar dacă este să vorbim despre măturători, sunt 22. Trebuie regândit”,  a spus Vasile Haldan.

Nici cei din PNL nu cred în forma actuală propusă de cei de la EcoServ SRL.

„Trebuie să știm ce își propune această societate în viitor, pentru a ne putea face o idee. Sunt multe necunoscute”, a precizat Marius Pintilie (PNL).

În aceste condiții, proiectul ar urma să fie repus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de la finalul acestei luni.

Advertisements

Related posts

Scurgere de gaze la intersecția semaforizată

Răzvan Grecu

CSM Pașcani cheltuie peste 200 mii lei pentru reabilitarea singurului teren de tenis!

Marius Parteni

Senator Vasile Toma: Obiectivul de investiţii „Autostrada Târgu Mureş – laşi – Ungheni” – stadiu documentaţii şi amendamente pentru alocări bugetare

Redacția
Încarcă...