RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Primarul a fost achitat în dosarul „AgroComplex”! Zuzan și Negrescu găsiți vinovați!

 

Decizie definitivă în dosarul „AgroComplex”! Apelul introdus de procurorii DNA împotriva sentinței de fond a fost respins! Primarul Dumitru Pantazi și alți 30 de inculpați au fost achitați, iar secretarul suspendat al municipiului Pașcani, Mircea Zuzan, a fost condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de participație improprie la abuz în serviciu și instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

 

  

O decizie nefavorabilă a primit și Nicoleta Negrescu, funcționar în cadrul Primăriei care a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Cei doi funcționari trebuie să plătească cheltuieli de judecată de 2.000 de lei, Zuzan, respectiv 1.000 de lei Negrescu.

Mai mult, prejudiciul cauzat municipalității de firma primarului Dumitru Pantazi, AgroComplex Lunca Pașcani SA, în valoare de  132.544 lei, sumă la care se adaugă dobânzi şi penalităţi, până la achitarea integrală a debitului, trebuie să fie achitat de Mircea Zuzan.

 

Related posts

Primarul din Ruginoasa la un pas de a intra la închisoare

Redacția

Centrul pentru copii “Sfântul Spiridon” din Târgu Frumos a fost vizitat de polițiști

Redacția

Un șofer beat din Pașcani a lovit cu pumnii un alt șofer și un polițist

Redacția
Încarcă...