RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul a aflat care sunt costurile lucrărilor de canalizare pe strada Amurgului. A rămas fără reacție

Un milion de euro ar costa lucrările de canalizare pe strada Amurgului din Pașcani. Această sumă a fost comunicată primarului de către reprezentanții ApaVital Iași.

Edilul local a avut zilele trecute o întâlnire cu directorul Ioan Toma, cu care a și efectuat o vizită în teren, pe străzile unde ar urma să fie realizate lucrări de canalizare. Una dintre acestea este strada Amurgului și are o lungime de 800 de m. Primarul Pantazi i-a transmis șefului ApaVital Iași că intenționează să asfalteze strada cu bani de la bugetul local, dar ar vrea să fie realizate lucrările de canalizare mai întâi. Răspunsul a fost acela că operatorul județean nu poate realiza aceste lucrări acum, ci după ce vor fi alocate fondurile de dezvoltare din bugetul Uniunii Europene.

Pentru această investiție ar fi necesară suma de un milion de euro. Cu acești bani s-ar face canalizarea și ar fi refăcut covorul asfaltic, în cazul în care Primăria va asfalta strada înainte ca operatorul județean să se apuce de treabă.

  

Menționăm faptul că pe strada Vatra, din Pașcani, pe o lungime de 650 m liniari, lucrările de canalizare se execută cu suma de 1,6 milioane lei, de către societatea Prest Serv Apă SA. Edilul local nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere pe acest subiect.    

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Drumuri judeţene greu de modernizat

Redacția

Ștrandul Municipal a intrat în lucrări de igienizare, curățenie și reabilitare

Marius Parteni

Atenție la semafoarele din intersecția de la Constructorul! Au fost trecute pe intermitent

Marius Parteni
Încarcă...