NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primarii și consilierii din Stolniceni Prăjescu și Hălăucești au depus jurământul

Primarii și consilierii din două localități aflate în apropiere de Pașcani, au depus jurământul. Primarul comunei Stolniceni Prăjescu, Costel Hugianu a câștigat al patrulea mandat, iar în cadrul ședinței festive le-a mulțumit celor care au avut încredere în el și l-au ales să-l reprezinte în următorii patru ani.

Primarul comunei Halaucesti, Petru Burbulea și noii consilieri locali, au depus jurământul și au preluat oficial mandatul.

Ceremonia a avut loc cu respectarea măsurilor impuse de pandemie, la eveniment au fost prezenti: reprezentantul Prefecturii Iași- Dominte Traian, părintele paroh Daniel Anton Lucaci, reprezentantul secției rurale Halaucesti- agent șef Daniel Bodoască .

Petru Burbulea, primarul comunei Halaucesti: „Am depus jurământul pentru mandatul de primar al comunei Halaucesti. Le mulțumesc tuturor locuitorilor comunei pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat și le promit că împreună cu echipa din care fac parte voi acționa pentru dezvoltarea comunei Halaucesti.

Mulțumesc colegilor din echipa Primăriei Halaucesti, domnului Anton Iosif, Consiliului Local Halaucesti, fără de care nu am fi reușit să punem în aplicare toate proiectele de modernizare a comunei. Tuturor le spunem că, fără implicare și dăruire nu putem reuși.

Noilor consilieri locali le doresc succes și sunt sigur că împreună vom colabora pentru interesele comunei.CURAJ, CREDINȚA, COLABORARE sunt îndemnurile care ni le-a transmis părintele paroh Daniel ȘI de care vom ține cont. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”

Advertisements

Related posts

Scandal pe reabilitarea drumului de la Mircești

Redacția

De Sânziene, dublă sărbătoare la Tătăruși

Oana Cordoneanu

Ședință de consiliu la Tătăruși: Bugetele pentru întreținerea drumurilor și Zilele Şcolii au fost aprobate (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...