NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria va anunța zilele în care vor fi ridicate deșeurile vegetale de pe domeniul public

Primăria Pașcani va anunța săptămâna viitoare zilele în care se vor ridica deșeurile vegetale, scose pe domeniul public de către cetățeni. Până atunci cetățenii sunt rugați să nu mai scoată sacii în stradă, acolo unde stau cu săptămânile până sunt ridicați.

În conferința de presă de astăzi de la sediul Primăriei, viceprimarul Cristian Rățoi, a anunțat că în funcție de programul de colectare a deșeurilor de către cei de la Girexim Universal, va fi stabilit și graficul când sunt ridicate deșeurile vegetale. La începutul săptămânii viitoare va avea loc o discuție între reprezentanții Primăriei, Girexim Universal și CLP Ecoserv SRL, pentru a fi stabilit întreg programul.

Viceprimarul Rățoi a îndemnat cetățenii să scoată sacii cu deșeuri vegetale, numai în zilele ce vor anunțate. Tot el a mai subliniat că se poate trece și la aplicarea de amenzi dacă nu se va ține cont de recomandările autorităților.

Advertisements

Related posts

Pașcaniul are destulă apă pentru ca alimentarea să nu fie restricționată din cauza secetei. Care este adevăratul motiv pentru branșarea Pașcaniului la conducta Iașiului?!

Răzvan Grecu

Locatarii de la K1 – singurii din Paşcani care au făcut cerere pentru reabilitarea blocului

Ema Roman

Programul de sărbători al RAGCL și Prest Serv Apa. Vezi la ce numere de telefon poți apela o defecțiune și programul transportului public

Răzvan Grecu
Încarcă...