NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Tătăruși: De astăzi, beneficiarii pot ridica produsele de igienă de la U.E.

La Primăria Tătăruși a sosit a treia tranșă de pachete cu produse de igienă, acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate . Începând de astăzi, 27 ianuarie, acestea vor putea fi ridicate de : persoanele beneficiare de alocație de susținere a familiei și cele cu handicap grav și accentuat. Acestea trebuie să se prezinte la sediul Primăriei Tătăruși pentru ridicarea pachetelor care provin de la Uniunea Europeană.

Ministerului Fondurilor Europene prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate pune la dispoziția beneficiarilor, patru  tranșe de pachete cu produse de igienă.

 Fiecare pachet va conține șase tipuri diferite de produse: periuțe de dinți ambalate individual (5 bucăți); pastă de dinți (4 tuburi de câte 75 ml); săpun lichid (1 recipient de 500 ml); șampon pentru copii (1 recipient de 800 ml); șampon pentru adulți (1 recipient de 500 ml); detergent granule pentru rufe colorate (1 pungă 900 g) și detergent granule pentru rufe albe (1 pungă 1800 g).

 În pachetul cu produse de igienă se vor regăsi în total 14 produse.

  
Advertisements

Related posts

24 de comune din judeţ dispun de apă câteva ore pe zi

Redacția

Liber la distracție în Tătăruși: Diplome de excelență și elevi premiați în deschiderea evenimentului (Foto – Video)

Marius Parteni

Consilierii din Miroslovești vor sesiza DNA Iași, după ce au fost somați de o firmă din Pașcani (FOTO-VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...