NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos mobilizată în lupta cu coronavirusul (VIDEO)

Primăria orașului Târgu Frumos continuă măsurile împotriva coronavirusului. Edilul localității, Ionel Vatamanu a anunțat astăzi pe pagina sa de facebook că angajații sunt mobilizați în lupta cu COVID-19. Primarul face apel la cetățeni să stea acasă, dacă se poate! Este cel mai mare ajutor pe care târgoveții îl pot da în aceste momente grele și recomandarea cea mai importantă pentru că limitează răspândirea virusului.

Advertisements

”Încă de la primele ore ale dimineții Primăria Orașului Târgu Frumos este la datorie! Vă rugăm să stați acasă, dacă este posibil! Suntem mobilizați în lupta cu noul #coronavirus și luăm măsuri concrete:
Prevenim aglomerațiile în piață și în alte spații publice!Spălăm și dezinfectăm străzile, trotuarele, gangurile, piața, precum și mobilierul urban!Încurajăm și verificăm păstrarea distanței sociale în vederea reducerii riscului de infectare!Vă rugăm să respectați recomandările specialiștilor și autorităților și să vă informați din surse oficiale!”,
este mesajul primarului Ionel Vatamanu, postat pe pagina sa de facebook.

Menționăm că administrația locală din Târgu Frumos s-a conformat și a pus în scurt timp în aplicare Ordonanța Militară nr.4. Au fost montate dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale. În paralel, a fost făcută și acțiunea de spălare și dezinfectare a străzilor, trotuarelor și platformelor de deșeuri menajere și a spațiilor publice.

Încă de la primele ore ale dimineții Primăria Orașului Târgu Frumos este la datorie! Vă rugăm să stați acasă, dacă este posibil!Suntem mobilizați în lupta cu noul #coronavirus și luăm măsuri concrete:✅Prevenim aglomerațiile în piață și în alte spații publice!✅Spălăm și dezinfectăm străzile, trotuarele, gangurile, piața, precum și mobilierul urban!✅Încurajăm și verificăm păstrarea distanței sociale în vederea reducerii riscului de infectare!Vă rugăm să respectați recomandările specialiștilor și autorităților și să vă informați din surse oficiale!

  
Publicată de Ionel Vatamanu pe Marţi, 7 aprilie 2020

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un șofer beat a intrat cu mașina în gard și și-a pierdut permisul

Redacția

Autorii ”Monografiei orașului Târgu Frumos” premiați de Academia Română

Redacția

Post vacant la spitalul din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...