NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Stolniceni Prăjescu: Licitație pentru achiziția unui buldoexcavator

Pe data de 30 decembrie, Primăria comunei Stolniceni-Prăjescu organizează o licitație pentru achiziția unui buldoexcavator, care urmează să fie folosit pentru lucrările din localitate. Prevederea bugetară a procedurii este de 468.000 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Ofertanții vor detalia acele mecanisme și sisteme de siguranță cu care sunt dotate buldoexcavatoarele, atât pentru șofer, cât și pentru celelalte persoane implicate în timpul operării. Ofertanții vor prezenta procedurile de service, costuri de întreținere, garanții oferite, costurile principalelor consumabile, durata medie de viață a principalelor componente. Utilajul trebuie să fie nou, cu o vechime de la data fabricației de maximum 1 an. Nu se admit utilaje second-hand”, se arată în caietul de sarcini.

Ofertanții trebuie să ofere o garanție de minimum 12 luni sau 2.000 de ore de funcționare.

sursa www.bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Suspiciune de braconaj la Ciohorăni: Localnicii plâng după căprioara ce trăia pe lângă casele lor, dispărută suspect

Marius Parteni

Valea Seacă: Ședința de alegere a viceprimarului amânată pentru 9 iulie

Răzvan Grecu

Ţinute boeme, Hora Satului, Festivalul Pălăriilor, expoziţii de artă populară şi spectacole folclorice în două comune de pe lângă Municipiul Paşcani în acest sfârşit de săptămână (FOTO-VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...