RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria solicită unei societăți comerciale o sumă astronomică pentru un teren pe care nu-l poate folosi

O societate comercială din Pașcani a fost dată în judecată de municipalitate pe motiv că nu și-a plătit taxele rezultate dintr-un contract de concesiune. Este vorba despre societatea Lucas T care este proprietarul construcției ridicate lângă blocul Moldova din zona deal.

Peste 90.000 de lei vrea Primăria de la această firmă, dintre care 60.000 ca plată a concesiunii și 30.000 de lei întârzieri și penalități. În apărarea sa  Lucas T ivocă faptul că autorizația de construire eliberată de Primărie pentru acel imobil a fost ilegală, fiind anulată de instanța de judecată, astfel că nu poate folosi imobilul concesionat.

Judecătorii pășcăneni nu au decis cine are dreptate deoarece au considerat că nu au competență materială pentru a judeca această cauză, trimițând dosarul la Tribunalul Iași.

Speța pornește din anul 2009, atunci când Lucas T a cumpărat imobilul aflat în fază de construcții de la societatea TextCom SA. În anul 2009 Inspectoratul de Stat în Construcții a sistat lucrările, după o plângere formulată de un locatar al blocului.

  

Related posts

ARSACIS se joacă cu consilierii locali. Iată ce îi nemulţumeşte pe aleşii noştri!

Ema Roman

Cuplurile din Pașcani, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, vor fi sărbătorite pe 1 Decembrie

Oana Cordoneanu

Ciudat! Municipalitatea caută executor judecătoresc care să pună în aplicare hotărâri definitive ale instanțelor

Marius Parteni
Încarcă...