NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria solicită bani de la Consiliul Județean pentru amenajarea unor platforme de colectare selectivă

Administraţia locală caută în toate direcţiile fonduri, în vederea creşterii gradului de colectare selectivă a deşeurilor la nivel de comunitate. Şefii municipalităţii spun că au solicitat instituţiei judeţene alocarea unei sume pentru amenajarea unor platforme de colectare selectivă.

Peste 200 de platforme de colectare selectivă ar fi trebuit să fie amenajate la nivelul municipiului Paşcani, odată cu începerea activității operatorului județean. Girexim Universal SA a început activitatea de colectare a deșeurilor folosind aceleași puncte de colectare slectivă.

„Am trimis la Consiliul Județean o solicitare pentru subvenționarea sau finanțarea pentru platformele de gunoi. Ne gândim la 200 de platforme de două tipuri, unul pentru urban și altul pentru rural”, a subliniat primarul Marius Pintilie.

Aceste platforme de colectare selectivă a deșeurilor trebuiau amenajate de Primăria Pașcani, astfel încât actualul operator de salubrizare să gestioneze mai bine colectarea, dar să crească și procentul în ceea ce privește selectarea.

  

Din nefericire, la nivel de Pașcani, astăzi se utilizează un sistem de colectare complicat, excepția de la ceea ce se întâmpla în trecut fiind măsurile luate de actuala administrație, în privința modificării zilelor de ridicare a gunoiului.    

Advertisements

Related posts

Pășcănenii, tot mai uniți în lupta împotriva ApaVital și a primarului Dumitru Pantazi: „Toți consilierii în frunte cu primarul și viceprimarul, să restituie întreaga sumă pe care au primit-o de la alegeri și până acum”

Ema Roman

Episodul 3: Raportul de evaluare! Cum a cumpărat Dumitru Pantazi, de la Primărie, pentru fata sa, spațiul în care funcționează farmacia MEDISANIS, în baza unei evaluări expirate! (DOC)

Răzvan Grecu

Răsturnare de situație în dosarul Perla Neagră: judecătorii au decis ca primarul Dumitru Pantazi să fie judecat pentru fapte de corupție!

Răzvan Grecu
Încarcă...