RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria se pregătește să organizeze concursurile pentru șefia instituțiilor de cultură din Pașcani

Interimatul conducerii Bibliotecii Municipale „Leonard Gavriliu” a fost prelungit prin dispoziție de primar pentru 60 de zile, această situație fiind similară cu cea a de la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu,” unde conducerea este asigurată tot de un director interimar.

Întrebat când se vor organiza concursurile pentru șefia acestor instituții, primarul Marius Pintilie a avansat un termen de câteva luni. De procedură ar urma să se ocupe angajatul municipalității de la Compartimentul Sport, Cultură , Culte.

„Salariatul nou pe sport, cultură, culte a început serviciul pe data de 1 septembrie. l-am lăsat să se acomodeze în aceste două săptămâni cu fișa postului. Momentan se ocupă cu pregătirea activităților culturale aprobate printr-o hotărâre de consiliu local. O să îi dau în sarcină să pregătească aceste două concursuri. În lunile următoare vor fi scoase la concurs,” a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Menționăm că  actualul director al Bibliotecii Municipal „Leonard Gavriliu”, Mihaela Cojocaru, conduce instituția interimar încă din anul 2010, după demisia fostului director. La Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” mandatul actualului director a expirat în anul 2019.

  

Related posts

Ședință tensionată la Valea Seacă: Consilierii opoziției mai preocupați de filmarea ședințelor, decât să muncească în folosul celor care i-au ales (VIDEO)

Marius Parteni

Cât a nins la Paşcani în ultimele zile!? Strat de zăpadă record la început de an

Ema Roman

Dezastru în finanțele municipalității! Lipsește un milion de euro pentru a se închide bugetul, salariile funcționarilor publici în pericol!

Răzvan Grecu
Încarcă...