NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria se pregătește să organizeze concursurile pentru șefia instituțiilor de cultură din Pașcani

Interimatul conducerii Bibliotecii Municipale „Leonard Gavriliu” a fost prelungit prin dispoziție de primar pentru 60 de zile, această situație fiind similară cu cea a de la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu,” unde conducerea este asigurată tot de un director interimar.

Întrebat când se vor organiza concursurile pentru șefia acestor instituții, primarul Marius Pintilie a avansat un termen de câteva luni. De procedură ar urma să se ocupe angajatul municipalității de la Compartimentul Sport, Cultură , Culte.

„Salariatul nou pe sport, cultură, culte a început serviciul pe data de 1 septembrie. l-am lăsat să se acomodeze în aceste două săptămâni cu fișa postului. Momentan se ocupă cu pregătirea activităților culturale aprobate printr-o hotărâre de consiliu local. O să îi dau în sarcină să pregătească aceste două concursuri. În lunile următoare vor fi scoase la concurs,” a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Menționăm că  actualul director al Bibliotecii Municipal „Leonard Gavriliu”, Mihaela Cojocaru, conduce instituția interimar încă din anul 2010, după demisia fostului director. La Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” mandatul actualului director a expirat în anul 2019.

  
Advertisements

Related posts

Hotărârea privind salariile funcționarilor a fost corectată. Iată veniturile brute încasate de șefii Primăriei Pașcani! (DOC)

Marius Parteni

Modificari la Codul fiscal: ANAF ar putea verifica o noua categorie de contribuabili

Redacția

Cod galben de vânt pentru mai multe județe din țară. Vremea devine geroasă

Redacția
Încarcă...