NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria ridică deșeurile rezultate din curățiri. Depozitarea se face pe un teren privat, la solicitarea proprietarului!

Angajații Primăriei Pașcani, de la Serviciul de Gospodărie Comunală, au reluat activitatea de ridicare a deșeurilor rezultate din curățiri, din fața proprietăților aparținând cetățenilor. Acestea sunt transportate pe o proprietate privată.

Vorbim de un teren de pe strada ce duce spre suburbia Sodomeni, dupa C.A.P. Vatra. Viceprimarul Cristian Rățoi ne-a precizat astăzi că proprietarul terenului a făcut o solicitare la Primărie, prin care se angajează să preia deșeurile ce rezultă din curățiri.

„Avem o solicitare prin care ni se transmite că putem depozita deșeurile pe respectivul amplasament. Acest lucru ne ajută, e bine că nu vor fi costuri pentru oameni. Nu puteam să lăsăm ceea ce se vede pe străzi”, a explicat Cristian Rățoi.

Pe respectivul teren vor fi depozitate doar deșeuri vegetale. Viceprimarul Rățoi susține că administrația se va organiza în perioadă următoare în așa fel încât să asigure zone autorizate pentru depozitarea și gestionarea deșeurilor inerte și cele vegetale.    

  
Advertisements

Related posts

Bani publici folosiți pentru balastarea unui drum agricol care duce spre culturile AgroComplex. Cum comentezi?

Marius Parteni

Consilierii locali chemați să aprobe construirea unui nou supermarket în Pașcani!

Răzvan Grecu

Primăria a anunțat că a desemnat constructorul pentru reabilitarea Palatului Cantacuzino! Contractul ar putea fi semnat pe 17 decembrie

Răzvan Grecu
Încarcă...