NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria pune la bătaie 2,7 milioane de lei pentru 5 terenuri de sport și un loc de joacă

Pe final de mandat primarul Dumitru Pantazi încearcă să implementeze două proiecte promise de mai mult timp pășcănenilor. Pe site-ul municipalității s-a publicat a treia revizie a programului de achiziții publice, iar în acest document se prevede alocarea a 2,7 milioane de lei pentru amenajarea a 5 terenuri de sport și a unui loc de joacă.

Municipalitatea a angajat servicii de achiziții publice externe pentru aceste două proceduri, iar în documentul publicat pe 7 iulie pe site-ul Primăriei, pentru achiziția publică în procedură simplificată este estimată a se realiza în perioada aprilie – iunie 2020. Această scăpare arată încă o dată calitatea actului administrativ prestat de actuala administrație.

Pentru cele 5 terenuri de sport se vor plăti 1.336.000 de lei, iar acestea vor fi amenajate în Luncă, Gâștești, Blăgești, în zona deal în curtea Școlii „Nicolae Iorga” și în zona vale, pe strada Izvoarelor nr. 14.

Pe aceeași stradă, Izvoarelor, se va amenaja și un loc de joacă pentru care Primăria vrea să achite 1,4 milioane de lei. Acesta din urmă este o restanță, încă din primul mandat de primar al lui Dumitru Pantazi.

loading...
Advertisements

Related posts

Camerele montate în zona vale vor funcționa chiar și în cazul unei întreruperi a energiei electrice în municipiu

Marius Parteni

O familie medie cheltuieşte cel puţin 500 de lei pentru Paşte

Redacția

Un platan din Romania ar putea deveni Arborele European al anului 2019. Putem vota

Redacția
Încarcă...