NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani și-a deschis pagină de facebook

Primăria Pașcani a intrat în rând cu celelalte Instituții Publice creându-și pagină de facebook. Necesitatea unei astfel de relații de comunicare a fost realizată ieri, când unul dintre administratorii acestei pagini pe rețelele de socializare a considerat oportun de a o pune în practică. Este vorba despre Cristian Menegon, Purtătorul de Cuvânt al Primăriei Pașcani.

  “Începând de joi, 23 octombrie 2014, Primăria Pașcani are o pagină oficială de Facebook, un profil de Twitter și un ID de Yahoo Messenger. Administrația locală dorește să comunice din ce în ce mai bine cu locuitorii de toate vârstele, dar în special cu tinerii care folosesc aceste rețele de socializare din ce în ce mai des, luând și exemplul altor instituții mai mari, cum ar fi Consiliul Județean, Primăria Iași etc. Pe Facebook ne puteți găsi la o simplă căutare tastând “Primaria Pascani”, pe Twitter avem același nume, iar pe Yahoo Messenger ne puteți găsi la ID ul “primariapascanioficial”. Așteptăm propuneri de colaborare, dar și mesajele pășcănenilor. Pe profilul de Facebook vor fi postate ultimele noutăți în ceea ce privește administrația publică, evenimente, Hotărâri de Consiliu etc”, ne-a declarat Cristian Menegon, Purtătorul de Cuvânt al Primăriei Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Dezvăluiri incendiare dintr-un raport secret.Totul a ieșit la iveală în urma unui control efectuat la Primăria Ruginoasa de Curtea de Conturi

Redacția

Sesizarea procurorilor DNA împotriva primarului Dumitru Pantazi, la mâna consilierilor locali

Răzvan Grecu

Tudor Minea, fostul şef de la Permise prins băut la volan, este din nou şef

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site