NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Primăria Pașcani redeschide calea dialogului! Persoanele fizice și juridice, organizațiile civice și non-guvernamentale, invitate la dezbatere publică pe marginea bugetului pe 2021

Primăria Pașcani reia din acest an dezbaterea pe marginea proiectului de buget, venituri și cheltuieli precum și lista de investiții. După patru ani, actuala administrație organizează în data de 5 aprilie, de la orele 10.00, o dezbatere pe marginea acestui proiect.

Locul de desfășurare a întâlnirii este Sala Multifuncțională din cadrul Primăriei. Pot participa cetățenii, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, cele non-guvernamentale și reprezetanți ai instituțiilor publice interesate.

Primarul municipiului va face o prezentare a bugetului, după care cei interesați pot să ia cuvântul, în limita a zece minute pentru a prezenta opiniile și sugestiile pe marginea acestui proiect de buget și a listei de investiții.

Advertisements

Ultima dezbatere publică cu cetățenii pe marginea proiectului de buget a avut loc în anul 2017. De atunci, până la finalul mandatului, fostul primar Dumitru Pantazi a consultat cetățenii prin intermediul adreselor de email, prin sugestii depuse la sediul instituției sau prin așa zise chestionare distribuite prin metode necunoscute.

Advertisements
  

Reamintim faptul că, printr-o dispoziție din data de 23 iunie 2015 adunările publice, mitinguri electorale și alte tipuri de manifestări publice au fost interzise în centrul municipiului și utate în Parcul Municipal, stadion sau zona de poligon.    

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tronsoanele de drum Paşcani-Brăteşti-Mirosloveşti şi 6,8 km din DJ 208A, între Ciohorăni şi Cozmeşti vor fi modernizate

Redacția

Personalul de la EcoSalubritate așteaptă scuze publice de la consilierul PSD care i-a catalogat drept curve

Marius Parteni

Lucrări de înlocuire a conductei de apă, pe strada Izvoarelor. Urmează altele cuprinse în PIDU

Marius Parteni
Încarcă...