NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

Primăria Pașcani redeschide calea dialogului! Persoanele fizice și juridice, organizațiile civice și non-guvernamentale, invitate la dezbatere publică pe marginea bugetului pe 2021

Primăria Pașcani reia din acest an dezbaterea pe marginea proiectului de buget, venituri și cheltuieli precum și lista de investiții. După patru ani, actuala administrație organizează în data de 5 aprilie, de la orele 10.00, o dezbatere pe marginea acestui proiect.

Locul de desfășurare a întâlnirii este Sala Multifuncțională din cadrul Primăriei. Pot participa cetățenii, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, cele non-guvernamentale și reprezetanți ai instituțiilor publice interesate.

Primarul municipiului va face o prezentare a bugetului, după care cei interesați pot să ia cuvântul, în limita a zece minute pentru a prezenta opiniile și sugestiile pe marginea acestui proiect de buget și a listei de investiții.

Ultima dezbatere publică cu cetățenii pe marginea proiectului de buget a avut loc în anul 2017. De atunci, până la finalul mandatului, fostul primar Dumitru Pantazi a consultat cetățenii prin intermediul adreselor de email, prin sugestii depuse la sediul instituției sau prin așa zise chestionare distribuite prin metode necunoscute.

  

Reamintim faptul că, printr-o dispoziție din data de 23 iunie 2015 adunările publice, mitinguri electorale și alte tipuri de manifestări publice au fost interzise în centrul municipiului și utate în Parcul Municipal, stadion sau zona de poligon.    

Advertisements

Related posts

Dezastru în urma inundațiilor.DJ 208I Blăgești – Vânători, blocat în această dimineață

Redacția

Ședință pentru stabilirea etapelor de evaluare a dosarelor depuse de solicitanții unei locuințe sociale

Marius Parteni

Paşcani, anul 2016: Probleme cu gârla din faţa porţii

Redacția
Încarcă...