NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani, mesaj pentru contribuabili: Profitați de facilitățile fiscale și posibilitatea plății prin ghișeul.ro!

Administratorul public al municipiului Pașcani a reamintit astăzi în conferința de presă, de la sediul Primăriei, faptul că până la finalul lunii martie cetățenii care își achită taxele și impozitele locale beneficază de bonificația de 10%.

Plata taxelor și impozitelor locale se poate face la sediul Serviciului Taxe și Impozite Locale, de luni până vineri.

„Reamintim cetățenilor că până la finalul lunii martie, toți cei care își achită taxele și impozitele locale beneficiază de bonificație de 10%”, a precizat administratorul public, Claudiu Bodoașcă.

De asemenea, reprezentanții instituției reamintesc contribuabililor că pot plăti taxele și impozitelor locale prin intermediul portalului ghiseul.ro.

  

Pentru tranzacțiile on-line nu se percep comisioane. La nivelul Primăriei este în derulare un program european prin care se lucrează la perfecționarea acestui sistem de plată.

Advertisements

Related posts

Imagini dezolante în Parcul Peștișorul! Pești morți, miros insuportabil! (FOTO)

Marius Parteni

Marius Pintilie după înființarea serviciului Permise – Înmatriculări:”Vrem să readucem la Pașcani cele mai importante instituții”! (VIDEO)

Marius Parteni

Primele audiențe ale lui Dumitru Pantazi: Probleme sociale și de fond funciar, așteptări enorme

Răzvan Grecu
Încarcă...