NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Primăria Pașcani: Distribuția produselor de igienă de la UE, începe de mâine

Primăria Pașcani începe de mâine distribuția produselor de igienă de la Uniunea Europeană. Acestea vor fi predate beneficiarilor, în intervalul orar 09.00 – 13.00, la sala de sport de la stadionul municipal.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentații Primăriei Pașcani, distribuția produselor de igienă se face pe baza programărilor telefonice. Sunt 1.051 de pachete ce vor fi distribuite familiile şi persoanele care au dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, persoane sau familii aflate temporar în situaţii critice de viaţă – victime ale calamităţilor, persoane cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial şi alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchete sociale.

Pachetul cu produse de igienă conține: periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, detergent rufe, șampon și dezinfectant de mâini.

Pe data de 24 februarie 2021 Primăria Pașcani va ridica de la sediul Prefecturii Iași, pachetele de la Uniunea Europeană ce conțin alimente. Ulterior vor fi anunțați beneficiarii pentru a se prezenta să le ridice.

  
Advertisements

Related posts

Suedia închide penitenciarele din lipsă de infractori

Redacția

Speranță pentru Nicoleta! În această seară a plecat spre un spital din Turcia

Oana Cordoneanu

Ultima iarnă cu încălzire subvenţionată de primării! Din aprilie se schimbă totul

Redacția
Încarcă...