RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Primăria Pașcani dispune de 8 recenzori. Apel la autorecenzare sau autorecenzare asistată!

Administrația locală face apel la pășcăneni pentru completarea chestionarului privind recensământul. Formularul oficial se poate completa online sau se poate face autorecenzare asistată, la Primăria Pașcani sunt 8 recenzori pentru a veni în ajutorul persoanelor care au nevoie de ajutor.

”Reamintim pășcănenilor că în această perioadă se desfășoară procesele de AutoRecenzare și AutoRecenzare Asistată (ARA) a populației și locuințelor. Acestea se încheie pe 15.05.2022.Pe această cale, facem apel la cetățeni să acceseze platforma dedicată AutoRecenzării: www.recensamantromania.ro și să completeze chestionarul online sau, pentru cei ce nu se descurcă singuri, să apeleze la serviciile Primăriei Municipiului Pașcani pentru AutoRecenzarea Asistată, scopul fiind creșterea numărului de chestionare completate, implicit creșterea procentului populației recenzată.Primăria Municipiului Pașcani, dispune de 8 recenzori pentru AutoRecenzarea Asistată. Aceasta va avea loc în incinta primăriei, în sala de audiențe după următorul program:- Luni – Vineri: 09:00 – 16:00;- Sâmbătă – Duminică: 09:00 – 12:00.Cetățenii care participă la AutoRecenzare și la AutoRecenzarea Asistată au dreptul, conform legii, la o zi liberă.Recensământul populației și locuințelor este un proiect național, cu rezultate și indicatori statistici deosebit de importanți pentru fundamentarea politicilor publice atât la nivel național, dar mai ales la nivel local”, este comunicatul transmis de Primăria Pașcani.

Related posts

Nedelcu nemulțumită că Zilele Municipiului Pașcani nu s-au desfășurat la stadion! Rățoi:„Sportul național văd că a devenit băgatul bățului prin gard”!

Iulia Huțanu

Tânără snopită în bătaie de o colegă de cameră, într-un Centru de Plasament din Pașcani! (VIDEO)

Marius Parteni

Motivul pentru care lucrările la cele două sensuri giratorii de pe strada Moldovei, bat pasul pe loc!

Marius Parteni
Încarcă...