NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani bună de plată în cazul unui eveniment rutier petrecut în zona vale!

Administrația locală este aproape de a fi trasă la răspundere, în urma unui accident rutier ce a avut loc la intersecția unor străzi. Firma de asigurări implicată în acest caz solicită clarificări cu privire la regimul străzii.

Reprezentanții acesteia au formulat o cerere în acest sens către municipalitate, care a fost discutată în ședința Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere, care a avut loc săptămâna trecută. Prin aceasta se solicitau informații cu privire la regimul ei. Gabriela Nedelcu, vieprimar și președinte al comisiei a cerut unele măsuri de verificare a situației. Marius Pintilie (PNL) a subliniat că este necesară o analiză clară asupra incidentului.

Cei din Primăriei se tem cel mai sigur să răspundă oficial cererii,mai ales că în acest caz bună de plată ar putea fi instituția locală.

 Șoferii care circulă dinspre Parcul Peștișorul spre Poliția Municipală nu mai sunt nevoiți să acorde prioritate de dreapta la intersecția cu strada Vasile Alecsandri, în dreptul marketului din în zonă. Angajații municipalității au montat indicatorul cedează trecerea, pentru șoferii care circulă spre strada 1 Decembrie 1918.

Asta după ce zona respectivă nu era catalogată drept o intersecție de către cei din Primăria Pașcani, atunci când au fost chestionați pe acest subiect de reporterii Actualitatea Tv.

Marius Pintilie, consilier local, a susținut la finele ședinței că nu este posibil ca în municipiul Pașcani să mai vorbim de ani de zile despre aceste probleme.

De patru ani de zile ne întâlnim în această comisie și nu facem nimic concret, pentru cetățeni sau șoferi”.  

Reamintim faptul că la finele anului trecut, un conducător auto a postat pe o rețea de socializare că a fost găsit vinovat de către firma de asigurare, pentru că în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, dinspre Parcul Peștișorul către Poliție, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un șofer care se deplasa pe strada Vasile Alecsandri către biserică. Asta în condițiile în care acesta a căzut la înțelegere amiabilă cu șoferul care se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918.

Lipsa indicatoarelor rutiere poate conduce la creșterea accidentelor ca cele semnalate în zonă. Reamintim faptul că Primăria Pașcani a fost sancționată cu două amenzi, în valoare de 14.500 lei fiecare, pentru lipsa indicatoarelor rutiere pe unele străzi. 

Advertisements
Loading...

Related posts

Două parcări din Pașcani au fost închise! Sunt pregătite pentru asfaltare

Ema Roman

Pașcaniul îndeplinește condițiile unui proiect de lege propus de ministrul Apărării Naționale

Redacția

Spitalul Municipal Pașcani va funcționa cu cinci linii de gardă. Pânzaru a anunțat măsurile! Refuză explicațiile publice!

Marius Parteni
Încarcă...