NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani aproape de blocaj! Doi consilieri, votați de cetățeni, așteaptă să depună jurământul!

Solicitarea PSD Pașcani de fi rediscutat modul de repartizare a consilierilor în comisiile de specialitate reprezintă pe deoparte o recunoaștere a greșelii făcute, dar și intențiile acestora de a profita pe marginea faptului că au o majoritate la acest moment.

Luni, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliul Local, se află un proiect privind completarea comisiilor de specialitate, după ce noii aleși din PNL vor depune jurământul.

Sunt însă informații potrivit cărora PSD va încerca mai întâi să stabilească noile comisii, iar mai apoi să fie depus jurământul de către Monica Pleșcan și Mihai Vîrlan, de la PNL.

PSD vrea astfel să obțină președinția unei noi comisii de specialitate, mai exact cea economică, acolo unde dorește să îl impună pe Vasile Haldan.

  

Dacă nu vor reuși acest lucru, consilierii PSD sunt deciși, conform unor surse, să nu voteze ordinea de zi ceea ce va duce la suspendarea ședinței și blocarea activității Primăriei pentru ultimele zile din acest an.

Cel mai probabil vor încerca organizarea unei noi ședințe de îndată, unde să discute doar pe marginea celorlalte proiecte.

Precizăm faptul că social-democrații nu au avut niciodată o abordare deschisă față de partidele aflate în opoziție, atunci când au avut majoritatea. Mai mult, zeci de proiecte și amendamente au fost blocate.    

Advertisements

Related posts

Primarul anunță că săptămâna viitoare va semna contractul de concesionare a iluminatului public! Contestația Electomagnetica S.A. a fost respinsă!

Răzvan Grecu

Zăpada a căzut peste Pașcani. Pantazi:”Acționăm cu zece utilaje”. Info Drumuri Județene: 0232/219.241, sau 0232/219.240 (VIDEO)

Marius Parteni

Raportul Curții de Conturi la vedere: Asta cer aleșii din PNL!

Marius Parteni
Încarcă...